Știri secția canotaj

Zece medalii de aur, argint şi bronz, obţinute de sportivii CSM Călăraşi, la Campionatul Naţional de Ergometru

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În data de 2 martie 2019 a avut loc, la Piatra Neamţ, Campionatul Naţional de Ergometru canotaj 2000 de metri, seniori şi juniori. Clubul Sportiv Municipal (CSM) Călăraşi a participat la această competiţie şi a obţinut zece medalii de aur, argint şi bronz. Concursul a adunat la start cei mai buni 300 de canotori din România la seniori, juniori și masters (35-50 de ani şi peste 50 de ani), aceștia concurând atât la individual, cât și pe echipe. Au fost probe de simplu, dublu, şi echipaj de 4.

ergoLa Campionatul Naţional de Seniori, au urcat pe podium următorii sportivi: Adriana Ailincăi şi Mădălina Caşu – locul I, la proba de dublu senioare; Alexandru Petrişor Chioseaua – locul II, la proba de simplu seniori; Antonio Dumitru Stoica – locul III, la  proba de simplu seniori.
 
La Campionatul Naţional de Seniori, au obţinut medalii următorii sportivi: Cristina Druga şi Gabriela Paraschiv – locul I, la proba de dublu junioare I; Ştefan Sandu Cristian – locul I, la proba de simplu juniori I; Ionuţ Alexandru Maftei – locul I, la proba de simplu juniori III; Roxana Maria Lifu, Elena Buzdugan, Mihaela Roxana Popa şi Ana-Maria Matran – locul II, la proba de patru junioare II; Valentin Nedelescu – locul II, la proba de simplu juniori II; Bianca Ifteni – locul II, la proba de simplu juniori III; Bianca Şerban – locul III, la proba de simplu junioare III.
 
Sportivii merituoşi au fost antrenaţi de Daniel Bănăţeanu, Eugen Suciu şi Mădălina Buzdugan.

Search