Știri secția lupte

Mihai Palaghia, sportiv al CSM Călăraşi, participă la Jocurile Europene de la Minsk

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

palaghiaMihai Palaghia, campionul naţional de lupte libere din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Călăraşi, participă la Jocurile Europene de la Minsk. Competiţia este organizată de Comitetul Olimpic European în perioada 21 – 30 iunie.

„Tânărul Mihai Palaghia, multiplu campion naţional de lupte libere şi ocupantul locului V la Campionatele Europene de Seniori 2019, participă la Jocurile Europene de la Minsk. Călărăşeanul nostru face parte din lotul de 123 de sportivi ai României, participant la competiţie, unde sunt prezenţi sportivi din 50 de ţări. În vederea participării la această mare competiţie, care are loc din patru în patru ani, valorosul nostru luptător a efectuat, cu lotul României, un stagiu de pregătire de trei săptămâni la Kaliningrad – Rusia şi un alt stagiu de pregătire de două săptămâni în Belarus. În 2015, România a obţinut 12 medalii, dintre care trei de aur, cinci de argint şi patru de bronz. Bucurie, veselie, emoţie şi nerăbdare au fost doar câteva dintre sentimentele care l-au încercat pe sportivul nostru, Mihai Palaghia, prezent pe Stadionul Dinamo din Minsk, la grandioasa festivitate de deschidere a acestei ediţii a Jocurilor Europene. Mult succes sportivilor noştri. Hai, România!”, a declarat, pe o reţea de socializare, directorul CSM Călăraşi, Dumitru Chirilă.
 
Lotul român de lupte libere este alcătuit din patru sportivi: Rareş Daniel Chintoan (categoria 125 de kilograme), Andrei Dukov (categoria 57 de kilograme), Mihai Palaghia (categoria 86 de kilograme) şi Maxim Vasilioglo (categoria 74 de kilograme).

Search